Bobogohan saatos cerai

0
13161
dating after a divorce

Cerai mangrupikeun kajadian traumatis sareng éta bakal nyandak waktos kanggo: 1) cageur na 2) mutuskeun yén anjeun siap hubungan anyar. Upami anjeun kencan perkawinan panjang, éta tiasa luar biasa mertimbangkeun bobogohan batur anyar. Salah sahiji masalah utami pikeun jalma anu cerai nyaéta aranjeunna sering poho pikeun kaluar sareng lalaki atanapi awéwé sanés saatos lami sareng jalmi anu sami. Di dieu aya sababaraha hal mertimbangkeun saméméh balik ka dunya dating.

Di handap ieu aya sababaraha tips tentang kumaha carana bisa neuleumkeun diri di dunya anyar dating sanggeus tungtungna tina cerai ka ...

  • Milih tanggal hiji

Milih tanggal hiji Kadé, gumantung kana tujuan hirup anjeun, Mun rék ngamimitian anyar hubungan, hal anu penting pikeun mibanda batur anu cocog naon nu Anjeun keur pilari keur méméh tanggal. Ulah ngamimitian hubungan serius kalawan batur anu teu moal pinuh suku anjeun atanapi anu henteu minuhan gol hareup Anjeun. Ieu biasana alesan pikeun loba cerai di tempat munggaran, sareng pasangan anjeun anu salajengna kedah janten jalma anu cocog sareng sadayana anu anjeun milari dina jalma.

  • Pilih bijaksana

Éta panginten a aturan jempol anu saé henteu kencan sareng batur anu kalibet sareng anjeun salami anjeun pepegatan. Sanaos anjeun panginten jalma ieu sampurna pikeun anjeun, jalma resep ieu condong paduli jalma anu kawin sareng anjeun panginten anjeun sami kaayaan sareng jalma ieu di pikahareupeun, sareng aranjeunna anu bakal curang ka anjeun. Naha henteu buru-buru kana rapat sareng milih bijaksana.

  • Naha anjeun siap kencan?

Sateuacan kaluar dina tanggal hiji, disarankeun pikeun netepkeun sababaraha aturan dasar? Anjeun milari hiji pasangan atanapi meureun anjeun ngan ukur badé kaluar. Pikirkeun hal éta sareng jujur sateuacan kaluar pikeun tanggal na. Hal pangpentingna anu anjeun kedah lakukeun sateuacan badé kaluar nyaéta ngawartosan ka jalma yén anjeun badé nyarioskeun carita anjeun. Entong ngabohong ngeunaan sagala rupa anu aya hubunganana sareng cerai anjeun sareng ulah nyobian nyingkahan nyarioskeun masa lalu anjeun. Jujur bakal janten kabijakan kencan pangalusna anjeun. . Upami anjeun masih ambek pisan ka mantan anjeun, sering mikirkeun perkawinan anu gagal atanapi hoyong anjeun pikeun akur deui; anjeun henteu siap ngamimitian kaluar deui. Saatos éta pepegatan, cobian janten sabar sakedik sareng nyalira.

  • Nangkeup kasieunan

Upami anjeun dating pikeun senang, anjeun kedah ngawartosan ka anu sanés sareng terang naon anjeun milari di aranjeunna. Entong kapetetan batur teuing sareng janten diri anjeun sorangan. Upami tanggalna henteu jalan, anjeun kedah gaduh kayakinan pikeun teraskeun sareng cobian deui. Seueur jalma anu cerai sering ngalaman panolakan, utamina upami pepegatan réngsé nepi ditipu ku istilah jalma sanés. Ngagaduhan kapercayaan kana tanggal na henteu dina haté anu goréng bakal ngabantosan anjeun pisan dina jangka panjang.

  • Entong asa-asa

Milarian nyalira bobogohan saatos cerai tiasa sigana ngaganggu yén anjeun bakal napel anu munggaran jalma anjeun pendak. Gagasan goréng! Upami anjeun ngalambatkeun teras ngantosan sakedap, anjeun bakal lirén karaos siga lauk asa kaluar tina cai. Ngidinan diri anjeun pikeun pendak sareng jalma sareng mutuskeun naon anu anjeun pikahoyong dina hubungan jangka panjang anjeun salajengna. Anjeun teu kedah meungpeuk jalma santun munggaran anu anjeun kencan.

  • Ngajalajah média sosial

Kaulinan kencan parantos robih. Upami anjeun parantos lami nikah, anjeun panginten henteu acan nyobian kencan online. Nya, jaman parantos robih, janten anjeun ogé tiasa ngarobih sareng aranjeunna. Kencan online henteu wajib, tapi éta parantos janten jalan anu umum pikeun jalma pikeun silih kenal sareng silih kenal. Anjeun tiasa ngagunakeun pamundut pamilarian pikeun mendakan jalma anu khusus milari anu sapertos anjeun. Upami anjeun milih nyobian cara ieu, pastikeun pikeun maénkeun éta aman. Salawasna ngayakeun rapat munggaran anjeun di tempat umum, sapertos cafe. Kalayan sacangkir jawa, anjeun tiasa terang naha aya kimia atanapi minat pendak deui.

  • Terang naon anu anjeun pikahoyong

Sateuacan anjeun ngamimitian bobogohan deui, meunang rasa pikeun naon anu anjeun pikahoyong. Naha anjeun badé kaluar waé? Naha anjeun ngarepkeun anu serius sareng jangka panjang? Meureun anjeun hoyong mimitian salaku babaturan, nyésakeun deui rohangan. Anu jelas ngeunaan naon anu anjeun pikahoyong bakal ngabantosan anjeun kencan anu leres jalma sareng hindarkeun miceunan waktos sareng jalma anu ngagaduhan hubungan anu bentrok tujuan. Tangtosna, anjeun teu kedah nyandak kaputusan anu anjeun kaiket salamina. Anu anjeun milari sigana bakal robih nalika anjeun ngahontal béda nunjuk kana perjalanan ieu. Ieu normal pisan.

NINGGALkeun Balesan

Punten lebetkeun koméntar anjeun!
Punten lebetkeun nami anjeun di dieu