Udhëzues të mirë për takim gratë

0
24417

Në artikullin tim të fundit në lidhje me analizat kualitative ju thashë mënyra më e mirë për t'iu qasur gruan më të njohura brenda hapësirës. Pasi të keni njohuri të me sukses të provoni këtë, atëherë është koha për të kërkuar atë në përputhje me analizën cilësore të. kjo nuk është aq e rëndë sa ju ndoshta do të mendoj. FILLESTAR ju keni marrë për të kërkuar Associate në Infermierinë justifikim për të filluar një gjuhë. mbaj mend, në artikullin tim të fundit në lidhje me analizat kualitative Unë i thashë se ju nuk mund të duket shumë i interesuar? Prandaj, ne kemi që të jenë të zgjuar. një herë ajo shikimet në ju (oh po, ajo shkon në kur të thotë që ju injoruan saj), ju mund të në një mënyrë të mirë me sjellje të vijë planifikimin dhe për të rritur atë me një të ulët, por e bukur, zë “A mund të lehtësojnë ju?” ajo do të jetë ndoshta një kontakt i zënë ngushtë që ju thjesht kapur e saj ndezur në ju, dhe nëse ajo është e shumë e guximshme ajo do të thonë se nuk ka. sepse trajnuar guru analiza cilësore që aktualisht ar, ju buzëqeshje dhe të deklarojë; “Unë mund të ketë betuar ju dukej ngatërrohen.” Kjo është shpesh një sajë shkëlqyer për të filluar një gjuhë.

Pra, ju jeni duke folur dhe gjithashtu vetëm faktor ju do të keni besim në është çfarë proporcioni ju dëshironi të filloni analiza cilësore kjo grua. pavarësisht se çfarë jeni duke bërë, kurrë le të binden se ajo që ju në të vërtetë ar brooding në lidhje është megjithatë ajo do të duken lakuriq. Mos guak në buzët e saj apo zemrat. ju duhet të shikojmë atë në sy, megjithatë nuk do të ngul sytë. ju do të shikoni në të punonjësit ose të urdhërojë një pije në qoftë se kontakti vëmendja merr shumë intensive për ju. Por mbajnë në mend, nëse jeni duke bërë një tjetër pije urdhëroj do të dëshironi më përfundimisht për të rritur e saj nëse ajo dëshiron një shumë. Nëse ju nuk ajo do të mendoni me kosto të ulët. panevojshëm për të përmendur, kjo është e keqe. Ajo shprehi të marrë në konsideratë analizën cilësore ju atëherë. Megjithatë le të kthehet tek jo nga kursi. ju jeni kureshtar se çfarë ju duhet të bëni një herë ju filloni duke folur. Këtu ar disa këshilla:

  1. Të jetë një prekje misterioze
  2. ndërtimin e saj mendoj që ju jeni modest megjithatë ende të sigurt dhe të sigurt për veten
  3. realize the simplest way to assure her you’re palmy while not ostensible chesty.
  4. continually be polite and funny, ne’er crude.
  5. build her want you relish reprimand her, however you are still not fascinated by a lot of
  6. make certain she believes you’re an honest hearer.
  7. you wish to form her want you’ve got a affiliation, such as you perceive her.
  8. build her feel sensible, however undecided concerning wherever things ar going.
  9. Ok, i am planning to tell you the way you are doing this. krijuar vetë misterioze nuk është e rëndë në shkallën më të vogël, megjithatë kjo është një gjysmë e rëndësishme për analizë cilësore. pasi ajo ju pyet një çështje, përgjigjet ajo duke mos thënë e saj çdo gjë në lidhje me veten. Nëse ajo ju pyet për hobi tuaj, them e saj ka ar disa gjërat që ju shijon bërë. një në çdo prej tyre duke qenë (... futur një gjë ju preferoni që të përpiqen për të, ndoshta të shkoni hiking). Nëse ajo dëshiron të kuptojnë se çfarë një shumë të, ju buzëqeshje dhe counter me “Emri Le të ju, çfarë ar hobi tuaja?” bëjnë të sigurt se ajo është se një udhëheqës gjuhën tuaj, rri larg nga disa pyetje duke shkaktuar ato mbrapa në e saj. ajo do të ndërtojnë të saj të papritur atë që ju e jeni fshehja dhe kjo do të bëjë që ju të dalë vëmendje-grabbing. kjo {dating|analiza gjeologjike cilësore|Analiza kimike|Analiza cilësore} rekomandim mund të jetë një domosdoshmëri për ndonjë ose të gjitha dëshirat të agjencive të OKB-së që të jetë e ndjeshme në takim.
  10. Tjetra. megjithatë nuk e ndërtojnë të saj të mendoj që ju jeni modest megjithatë ende të sigurt dhe të sigurt për veten? të na lejojë të bëjmë faktorit fillestare modeste. Është mjaft e thjeshtë. Mos propagandoni, nuk tregojnë histori e saj të të gjitha pushtimeve tuaj të bukur, mos veprojë si në qoftë se ju jeni më i lartë se kushdo tjetër, dhe mos thoni gjëra të trashë në lidhje dhuratë guys kundërta ka. Shiko, jo se e vështirë. edhe pse duke krijuar atë mendoj që ju jeni të sigurt në lidhje me veten disa gjëra njerëz pamatshëm Supozoj është i mundimshëm. megjithatë nuk do të jenë të shqetësuar. kjo është arsyeja pse unë jam këtu, të mësuar në lidhje me analizën cilësore. the primary rule is: do not keep your eyes averted or downcast. build eye contact and do not suspend together with your head. Posture is usually vital therefore make certain yours is good: shoulders back and head control high. make certain your eyes does not flick from one factor to a different, it causes you to appear nervous. And please bear in mind to not be restless. do not switch your weight from one foot to the opposite and do not move your hands everyplace and bit things. Nëse ju nuk mund të ndërtojë duart e tua thjesht pezullojë ka atëherë vendosni një në xhepin tuaj dhe gjithashtu të ndryshme në sportel. ju duhet të aplikoni këtë pritje. shtirur siguroi është jashtëzakonisht e rëndësishme në analiza cilësore dhe në qoftë se ju jeni bërë të gjithë këtë ju do të duket si një person i agjenci të OKB-së është e sigurt për veten e tij gjatë një mënyrë e madhe. Nuk do të thotë të Chesty hov.

LANI NJ RE PPLRGJIGJE

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu