Dating pas divorcit

0
25273
dating after a divorce

Nje ndarje eshte nje Ngjarja traumatike dhe kjo do të marrë kohë për të: 1) shërohen dhe 2) të vendosë që ju jeni gati për një marrëdhënie të re. Nëse jeni takim një martesë të gjatë, ajo mund të jetë e madhe për të marrë parasysh takim dikush i ri. Një nga problemet kryesore për njerëzit divorcuara është se ata shpesh harrojnë për të dalë me burra apo gra të tjera pasi duke qenë me të njëjtin person për kaq shumë kohë. Këtu janë disa gjëra të marrin në konsideratë para se të kthehej në botë takim.

Më poshtë janë disa këshilla se si ju mund të zhyt veten në botën e re të takim pas përfundimit e divorcit ...

  • Zgjedhja e një datë

Zgjedhja e një datë eshte e rendesishme, në varësi të qëllimeve tuaja të jetës, Nëse ju doni të filloni një të ri marrëdhënie, është e rëndësishme që të ketë dikë që përputhet me atë që ju jeni duke kërkuar për para datës. Mos filloni një marrëdhënie serioze me dikë që bën jo plotësisht të ju interesojnë, ose që nuk i plotëson qëllimet tuaja të ardhmen. Kjo është zakonisht Arsyeja për shumë shkurorëzime në vendin e parë, dhe partneri juaj i ardhshëm duhet të të jetë dikush që përputhet me çdo gjë që ju jeni duke kërkuar në një person.

  • Zgjidhni me mençuri

Kjo është ndoshta një rregull i mirë i gishtit nuk në datën dikë që ishte i përfshirë me ju gjatë tuaj divorc. Edhe pse ju mund të mendoni se ky person është e përkryer për ju, njerëz si Kjo tendencë për t'u kujdesur për njerëzit e martuar dhe ju mund të gjeni veten në të njëjtën Situata me këtë person në të ardhmen, me ata që do të të mashtrojnë për ju. Do nuk nxitojnë në takime dhe zgjidhni me mençuri.

  • A jeni gati për datën?

Para se të shkojnë jashtë në një datë, është e këshillueshme për të vendosur disa rregulla themelore? Ju jeni në kërkim për një partner, ose ndoshta ju jeni vetëm duke shkuar jashtë për argëtim. Mendoni për këtë dhe të jetë i sinqertë para se të shkojnë jashtë për datën. Gjëja më e rëndësishme që duhet të bëni para se të shkojnë jashtë është për të të treguar personin që ju jeni duke shkuar jashtë me historinë tuaj. mos gënjeshtër në lidhje me çdo gjë që ka të bëjë me divorc tuaj dhe nuk përpiqen për të shmangur duke folur për të kaluarën tuaj. Being honest will be your best dating policy. . If you are still very angry with your ex, often think about a failed marriage or want you to get back together; you are not ready to start going out again. After the divorce, try to be a little patient with yourself.

  • Embrace fear

If you are dating for fun, you need to inform the other person and know what you are looking for in them. Don’t get attached to someone too early and be yourself. If the date does not work, you must have confidence to continue and try again. Shumë njerëz divorcuar shpesh përjetojnë refuzim, veçanërisht në qoftë se përfundon divorc duke u mashtruar në kushtet e personit tjetër. Duke pasur besim në datën dhe mos qenë në një humor të keq do të ju ndihmojë së tepërmi në afat të gjatë.

  • Mos të jetë i dëshpëruar

Gjetja veten takim pas divorcit mund të duket në mënyrë shqetësuese që ju të merrni bashkangjitur parë personi që ju të takohen. Ide e keqe! Nëse ju të ngadalësojë dhe të presim një kohë, ju do të ndalet ndjenja si një peshk të dëshpëruar nga uji. Lejoni vetes për të takuar njerëz dhe të vendosin se çfarë doni në marrëdhënien tuaj të ardhshëm afatgjatë. Ju nuk keni për të bllokojnë personin e parë të mirë ju sot.

  • Eksploroni mediat sociale

Loja takim ka ndryshuar. Nëse ju keni qenë të martuar për një kohë të gjatë, ju nuk mund të keni provuar online dating ende. mirë, herë kanë ndryshuar, kështu që ju mund të ndryshojë me ta shumë. Online dating nuk është e detyrueshme, por ajo ka bërë një mënyrë shumë e zakonshme për njerëzit që të merrni të njohin njëri-tjetrin dhe të njihen me njëri-tjetrin. Ju mund të përdorni pyetje e kërkimit për të gjetur njerëz të cilët janë duke kërkuar në mënyrë specifike për dikë si ju. Nëse ju vendosni të provoni këtë metodë, të jetë i sigurt për të luajtur atë të sigurt. Gjithmonë të mbajë takimin tuaj të parë në një vend publik, si një kafe. Me një filxhan java, ju mund të thoni nëse ka kimi, ose një interes në takim përsëri.

  • E di se çfarë ju doni

Para se të filloni takim përsëri, të marrë një të ndjehen për atë që ju dëshironi. A doni për të dalë rastësisht? Do ju presin diçka afat të rëndë dhe të gjatë? Ndoshta ju doni të filloni si miq, duke i lënë më shumë hapësirë. Duke qenë të qartë në lidhje me atë që ju dëshironi do t'ju ndihmojë Data e drejta njerëzit dhe për të shmangur humbur kohë me dikë që ka marrëdhënie konfliktuale qëllimet. Sigurisht, ju nuk keni për të marrë një vendim për të cilin ju jeni të detyruar përgjithmonë. Çfarë jeni duke kërkuar për të është të ngjarë të ndryshojë si keni arritur të ndryshme pikë në këtë udhëtim. Kjo është plotësisht normale.

LANI NJ RE PPLRGJIGJE

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu