Vajzat Singapore – Një perspektivë e një takimi të mësuesit feje

0
26310

Çdo djalë që takoj, qoftë në punë, ose në Universitetin tim, pothuajse gjithmonë priren të kenë një mendim fiks në lidhje me skenën e takimeve në Singapor. Së pari ata kanë një mendim shumë tradicional se suksesi në takime, kur bëhet fjalë për vajzat Singapore, është diçka që ose e keni, ose jo. Ju ose keni lindur me të, ose jeni lënë të meditoni se çfarë po të ndodhë.

E dyta nga të gjitha, ata gjithashtu priren të mendojnë se janë në disavantazh në krahasim me emigrantët e huaj të cilët gjithmonë do të kenë “ashtuquajtur” Vajzat e partisë Sarong shkojnë pas tyre. Shumë njerëz këtu priren të mendojnë, se ata zakonisht mbeten me mbetjet, jo aq të fantazuara të vajzave Singapore. Ne te vertete, handikapi i vetëm që djemtë vendas kanë në skenën e takimeve në Singapor, është kjo mendësi e të qenit inferior, dhe duke mos lejuar veten të përmirësohen.

Unë kam dalë me një mbretëreshë të maturës nga një kolegj i caktuar i vogël, një model kopertine FHM dhe disa gra të bukura lokale, brenda dhe jashtë. Më lejoni t'ju them djema, arsyeja që miqtë tanë kaukazianë duket se bëjnë më mirë sesa djemtë vendas nuk ka asnjë lidhje me të qenit i huaj. Ka të bëjë me mendësinë dhe mentalitetin e tyre.

Ndarja gjinore

Shumica e djemve dhe vajzave Singaporeane janë rritur me një ndarje të qartë gjinore. Se djemtë duhet të sillen si zotërinj, edhe nëse vajza është thjesht një shoqe e tij. Ky mendim nga të rinjtë bën që shumë djem të trajtojnë vajzat ndryshe, atëherë ata do të trajtojnë djemtë. Ata mund të jenë të gjithë argëtues dhe të qeshur me miqtë e tyre djalë dhe më pas me homologët e tyre femra, sillen të gjithë zotëri dhe të mërzitshëm. Të qenit zotëri përfundon duke i lënë gratë të shkelin mbi ju. Tani, pse do një vajzë të donte një bukuroshe, mashkull i mërzitshëm dhe tradicional si partneri i tyre të cilin mund ta shkelin?

Shumica e djemve te huaj, kaukazianët sidomos, nuk kanë lindur kurrë me një mendim të tillë. Ndarja gjinore është shumë më pak në vende si Amerika dhe Anglia. Kjo do të thoshte që djemtë atje kryesisht trajtojnë homologët e tyre meshkuj dhe femra në të njëjtën mënyrë. Ata nuk do të ngrijnë papritmas, filloni të djersitni me bollëk dhe veproni në një mënyrë të rreme ndaj grave.

Kjo gjithashtu do të thotë se ata janë shumë më të gjallë me gratë, dhe nuk do të mendonin dy herë të gudulisnin shoqen e tyre femër, duke i mbajtur mbi supe dhe duke i hedhur në pishinë, ose duke e goditur derriere-n e tyre në një mënyrë miqësore me lojë. Tani cili djalë duket më tërheqës? Lokali i mërzitshëm, ose i huaji i çmendur?

Unë nuk di për ju djema, por nëse do isha një vajzë Singapore, Unë do të shkoja për djalin e çmendur të gjallë.

Kështu që ju e shihni, ndryshimi nuk është në garë, është në mentalitet. Itsshtë sistemi juaj i besimit.

Sistemi i Besimit

Sistemi juaj i besimit është thelbësor pasi dikton suksesin në çdo fushë të jetës tuaj. Gratë mund të nuhasin pasiguri dhe mungesë besimi një milje larg dhe këto besime do të shkatërrojnë jetën tuaj të takimeve në Singapor. Besimet që ju mbani është një nga elementët kryesorë që dikton suksesin e jetës suaj të takimeve. Ju mund të jeni një milioner me një godinë të bashkuar dhe një Porsche, por nëse besoni thellë brenda vetes se një vajzë e caktuar është mbi kampionatin tuaj, atëherë do të bëhet e vërtetë. (Mendoni për këtë, një ditë një djalë do ta marrë atë vajzë, pse nuk mund të jetë ai djalë?)

Shumica e njerëzve e kalojnë pjesën më të madhe të ditës duke folur negativisht me veten e tyre në vend që të flasin POSITIVISHT. Ky është një nga shkaqet më të mëdha të vetëvlerësimit të ulët, heqja dorë ose mungesa e interesit për të provuar.

Nëse i thoni vetes diçka mjaftueshëm herë, ju do të filloni ta besoni atë. Më beso, është një fakt i vërtetuar shkencërisht. Ky besim i ri do të marrë mendjen e vet dhe do të fillojë të krijojë fjalimin e tij vetjak. Shumica e njerëzve me vetëbesim negativ gjithashtu kanë vetëbisedim negativ që krijon një profeci të vetë-përmbushjes. Nëse kjo je ti, NDALO T R DREJTN TANI.

Si do të ecnit nëse do të besonit se mund të bënit ndonjë vajzë nga Singapori të ndihej mirë brenda?

Si do të flisnit nëse tashmë besonit se ndonjë grua do të tërhiqej nga ju?

Si do të vepronit sikur të ishit lloji i burrit për të cilin ëndërrojnë gratë?

Si do të ishte shprehja në fytyrën tuaj nëse do ta dinit se askush përveç jush nuk mund t'i jepte gruas që ulej përballë jush kohën e jetës së saj?

Ndiqni të gjithë parimin e rëndësishëm të “Fake it derisa ta bëni”. Vazhdoni të veproni ashtu si deri sa përfundimisht të jeni djali që vajzat duan. Sidomos vajzat Singapore.

LANI NJ RE PPLRGJIGJE

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu