Duke përdorur Dating Shërbimet Profesionale

0
28413
selecting the right dating service

Atje jane miliona faqet takim të gjitha në dispozicion në mbarë botën. Këto vende janë të dizajnuara me qëllim të ndryshme ... ata ndryshojnë në llojin e abonimit etj. më poshtë janë disa këshilla për t'ju ndihmuar të marrë maksimumin e parave tuaja, në qoftë se ju zgjidhni për të kërkuar një shërbimit profesional dating.

  • A nuk nxitojnë dhe të zgjidhni me mençuri

Shërbimet Dating qëndrojë si një mundësi për të takuar njerëz të për disa arsye. Njëra është e thjeshtë fakti që ata të mund të jetë i shtrenjtë. Per kete arsye, nuk nxitojnë dhe të shqyrtojë të gjitha agjencive ekzistuese para se të zgjedhin njërin dhe të shpenzuar paratë tuaja vështirë të fituara. A agjenci me reputacion duhet të merrni kohë për të punuar me ju në mënyrë individuale, kështu që mendoj se për mënyrën se si ju do të donte për të punuar dhe për të zgjedhur një furnizues në përputhje me rrethanat

  • Vendosni një buxhet para se yll

pas zgjedhjes disa shërbime takim që ju mendoni se janë të përshtatshme, të fillojë krahasuar çmimet. Edhe pse ju nuk duhet të hezitoni për të zgjedhur një opsion tërheqës, thjesht sepse kjo është pak më e shtrenjtë se të tjerët, ju me siguri duan të kenë një Buxheti në mend. Ky buxhet duhet të jetë një lloj i “eksperimental” buxhet. Me fjale te tjera, pyesni veten se sa ju janë të gatshëm për të “humb” në provoni një shërbim takim. Edhe pse ju nuk duhet të marrë më të keq, ti duhet supozojmë se ju do të duhet të shpenzojnë para para se të gjetur martohem shpirti yt. Kur ju buxhetit për veten tuaj, ju do të ndiheni më të rehatshme shpenzimet e një pak të Paratë në një shërbim takim dhe gjithashtu do të përcaktojë një pikë në të cilën nuk do të funksionojë për ty.

  • Jini të qartë në atë që ju jeni duke kërkuar për në një shpirt martohem.

Hapi i parë të duke u nisur me një shërbim takim është një intervistë në të cilën ju do të kërkoni pyetje për veten dhe atë që ju jeni duke kërkuar për. Ju dëshironi të bëni shumica e intervistës, sepse kjo është se si duket e shërbimit dating për ju për të njëshe. Kështu që është një ide e mirë të shkruani atë që kërkoni përpara jush filloj. Duke marrë kohë për të menduar me të vërtetë dhe për të shkruar datën tuaj ideale, ju do të bëni një pamje më të qartë të asaj që dëshironi me të vërtetë në një shok shpirti. më mirë imazhi – dhe aq më afër është ajo që ju nevojitet nga një partner, jo çfarë dëshironi nga një partner – sa më të mira janë datat.

Shërbime takimesh profesionale
  • Jini të sinqertë në lidhje me përdorimin e një shërbimi takimesh.

Mos ji turp të përdor një shërbim takimesh, ose me njerëzit që ju e dini në se shërbimit apo me miqtë apo familjen tuaj. Në vend të kësaj, të jetë krenar për faktin që ju janë duke u kujdesur për këtë çështje veten dhe të marrë një qasje shumë proaktive për Kur takon persona. Duke supozuar këtë pozicion, ju do të paraqitet në vend të sigurt se pasigurtë. Kjo do t'ju ndihmojë në datat kur ju të merrni shërbimin tuaj: duke qenë të sinqertë dhe të sigurt në lidhje me përdorimin e një shërbimi takim, të vendosni datën tuaj (e cila mund të jetë e pasigurt) në lehtësi dhe menjëherë thyejnë akullin.

  • Dërgoni komente tek ofruesi i shërbimit tuaj pas një data.

Mos kini frikë për të siguruar reagime për shërbimin tuaj të takimeve. Detyra e tyre është që të përputhen me ju njerëzit e duhur, dhe megjithëse duhet të jenë të mirë në të (pas te gjithave, është e tyre jetesën), një gjë që ata nuk mund të bëjnë është të lexojnë mendjet. . Kjo do të thotë që nëse shkon në një datë dhe personi që keni qenë nuk ka qenë lloji juaj, ju duhet të informoni tuajin shërbim takimesh. Tregojuni saktësisht pse përshtatja ishte e gabuar: jepni sa më shumë shembuj sa të jetë e mundur. Shërbimi juaj i njeh më mirë shijet tuaja, më mirë ata do të jenë në kontakt me mates potenciale shpirti.

  • Mos kini frikë të kërkoni për një kredi ose rimbursim.

Ajo do të marrë disa kohë dhe një shumë kritika konstruktive për shërbimin tuaj takim të dini çfarë jeni duke kërkuar për. Pra, të presim datat që nuk punojnë, sepse personi nuk ju përshtatet. Kjo është krejtësisht normale. Por në qoftë se ju shkoni në datat e shumta dhe të gjithë është me njerëzit që nuk ju përshtaten dhe ti japë një shumë reagime, mos kini frikë të kërkoni për diçka në kthim. Është e drejtë për të kërkuar një kredi apo edhe një rimbursim.

  • Në qoftë se ajo nuk ka punë për ju, provoni një tjetër.

Nëse takim tuaj Shërbimi ndihmuar ju të gjeni martohem shpirti yt, falënderoj ata. Por në qoftë se ata nuk mund të gjejnë dikush për ju, të vlerësojë përvojën tuaj para se të japë deri në idenë e një shërbimit dating. Nëse jeni të kënaqur me procesin e, provoni një tjetër. atje shumë lloje të ndryshme të shërbimeve që i përgjigjen demografike të ndryshme. Secili ka një grup të ndryshme të anëtarëve, dhe një prej tyre mund të jetë shoku i shpirti yt.

LANI NJ RE PPLRGJIGJE

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu