Merrni Qëndrimin e duhur të Takimit

0
28083

Unë kam qenë i pashpresë dhe të pafuqishëm herë ajo erdhi për të përmbushur vajzat, vajzat kualitative Analiza, edhe vajzat reproval. oh, Unë do të merrni një të dashurën nga koha në kohë aksidentalisht – jo shumë të sigurt por unë e bëri atë – kështu që të ketë atë hale shtet amerikan një herë në moment. dhe për këtë arsye faktori i çmendur ishte, Besoja i përdorur të jetë GUY i vetëm në botë Organizata Botërore e Shëndetësisë ndjerë këtë mënyrë. Besoja i përdorur të jetë i veçantë pasi ai erdhi për të qenë single. por, sepse duket, the additional i believed i used to be distinctive, the additional I acknowledged i used to be an equivalent as heaps of different guys. Let American state justify that a touch. I may zero in on a drag space of my lifefor instance, being datelessand win over myself i used to be the sole MAN with this issue.

The additional i’d worry regarding it, the additional acute the matter became. i used to be hyper-aware of different guys with girlfriends and dates, and it appeared each guy I knew had no issues meeting girls. a keni ndonjëherë ndjerë ndonjëherë si kjo? Dalë diku dhe kjo duket si çdo djalë kishte një datë ose një zonjë me të? të cilat ju ishin disi të humbur në barkë, dhe kjo mund të më shumë gjasa të jetë në këtë mënyrë pa ndryshim? Unë ndjehen të dhe se unë çdo kuptojnë këtë gjendje mund të jetë një ton e zakonshme shtesë se sa duket fillestar. Nëse ju nuk e kuptojnë atë – shtet besimi amerikan, eshte e vertete. pothuajse secili shkon përmes një sasi të kohës tuaj kudo që ai ndjen këtë mënyrë. megjithatë faktori tragjike është, disa djema kurrë të marrë nga ajo. Kjo është ajo që ju ndoshta do Vendimi perspektiva e pasaktë. megjithatë në ekspertizën time, terminal të vetme-kep nuk është një faktor roman – dhe kjo nuk është në riparimin tani anësor.

Që kur kam qenë mësim burrave për të arritur sukses me analiza dhe vajzat cilësore, Unë kam fituar shumë njohuri dhe njohurive në perspektivën e duhur që prodhon duke u punën Palmy. Unë nuk ishte i lindur në perspektivën e duhur apo perspektivën pasaktë. pra le të shtetit amerikan të fillojë nga gjuhë që synon të qëllimit në jetën time ku kam pasur perspektiva pasaktë marrë kohën tuaj. Vite dhe vite për të mos qenë Palmy kishte pasojat e tij. duke shfletuar bërë gjërat pasakta me një vajzë jetën engineered deri perspektivën time në drejtim të vajzave dhe analizën cilësore, dhe janë bërë Organizata Botërore e Shëndetësisë i përdorur të jetë. Unë shkova me veprimet, dhe janë bërë ky person. Unë u bë djalë Organizata Botërore e Shëndetësisë nuk ka vepruar me një vajzë. një lajm i madh është se e njëjta janë shpesh njëjta për marrjen perspektivën e duhur. Kjo nuk ndodh që zgjat gjithë natën. por kjo do të ndodhë.

Ju mund të filloni duke marrë veprimet e duhura, dhe të bëhet ai person, shumë. A keni menduar ndonjëherë zbuluar ndonjëherë rekomandimin, “Nëse ju dëshironi të bëhet, bredh djema bërë rreth dhe të bëjë atë që ata po bëjnë.” ? mirë, që do të thotë po unë jam i kryesuar me këtë. Qasja mora ishte lloj i një “rreme atë til ju e krijoni atë”. Kam marrë një të mbajë vendos fundit aftësisë, teknikat, zhvilluar linjat, puna. pamatshëm mira gjëra, të gjithë që nuk ishte një {pjese e} Organizata Botërore e Shëndetësisë i përdorur të jetë – megjithatë ishte pjesë e Organizatës Botërore të Shëndetësisë I dëshironte të jetë. I dëshironte të jetë një njeri Organizata Botërore e Shëndetësisë pa ndryshim njëjtë gjërat saktë për vajzat – gjëra që mund të ndërtuar ato e konsiderojnë shtetin amerikan si një dashnor, partner seksual, një person – diçka mënjanë nga “një tjetër mik” ose disa zvarriten. I dëshironte të jetë djalë Organizata Botërore e Shëndetësisë ka pasur një shumë e vajzave deri tani. që është e kudo stërvitje, stërvitje punë dhe të mësuarit Fitoni të luajnë.

Ashtu si me çdo gjë që ju dëshironi që të jetë i tha, ju filloni me bazat, disa veprime të përsëritura, dhe për të ndërtuar një grup aftësinë zëvendësim. the $64000 magji ndodh një herë se sende fillon të bëhet automatike. Ajo fillon të bëhet Organizata Botërore e Shëndetësisë jeni. një ndër gjërat e mia të preferuar për të përpiqet dhe të bëjë ishte për të filluar paraqitjen e vetë, sepse djali I dëshironte të jetë. thjesht për miqtë e mi në fillim. kështu perspektiva ime ishte, “Unë jam djalë në grup tonë Organizatës Botërore të Shëndetësisë merr të gjitha gratë”. Çdoherë një gjë të tillë mund të kthehen në komunikimin e folur, Unë do të reagojnë dhe të veprojnë si “djalë që merr të gjitha gratë”. Kjo nuk ishte shumë kohë para se të filloi të bëhet e quajti këtë djalë. Kjo ishte fillimi i ndryshimit në perspektivën. të shpejtë përpara për momentin, I mësuar njerëzve çdo ditë rrugën për të arritur sukses me vajzat. në mënyrën e, me qëllim për atë kohë, të gjithë do të kërkoj nga unë “si për të përpiqet dhe të bëjë atë”. pyetje si, kudo që nuk e kuptojnë këto gra? Çfarë e bën një këshillë për t'i vrarë? megjithatë nuk e kuptojnë një herë të të puth një gratë? etj. etj.

Unë me të vërtetë kishte për të pranuar atë. dua të them, ka shumë të kuptuar se në mënyrë specifike se çfarë të them? Unë duhet të ketë, si rezultat i kam përdorur të jetë i zgjuar në vajzat e takimit. zakonisht, Unë thjesht krahë atë – thjesht u ngjit dhe filloi reproval tyre. E dija se kishte qenë i përparuar të jetë një sfidë për thirrje përgjigjet e miqtë dëshironte dhe e nevojshme, si rezultat i saj nuk është përshkruar thjesht. Unë thjesht e dija por dhe një herë për të përpiqet dhe të bëjë atë. I përdorur të jetë një natyrore. në mënyrën e pyesin atë dhe e thyer atë – I përdorur të jetë në gjendje për të prapa gjurmët për të kthyer në këtë guru cilësor analizë se të gjithë u kthye në. Me kalimin e kohës tuaj dhe energji kam përdorur të jetë gati për të thyer atë. Unë nuk mund të mbani në mend, for instance, Çdo gjë që kam njëjtë – por fillova të shoh disa consistencies në gjëra dhe bisedat që thjesht u shfaq në punë. Disa njësi Naturals zonë thjesht lindur atë mënyrë – folks mbetur keni disa punë për të përpiqet dhe të bëjë për të kërkuar atje. se punësimi është se teknikat, ekspertiza, linjat – whacky dhe bolts e veprimeve të mora për të kërkuar për qëllimin kudo që kam pasur një modifikim në perspektivë, dhe se i ishte supreme Palmy me një vajzë.

Sepse ju do të merrni “marr-up linjave” anyplace. ka shumë gjëra të bukur atje – thjesht kërkoj nga unë. Unë e kam blerë dhe i skremuar dhe praktikuar atë ALL. megjithatë për të krijuar ato punë, ju keni marrë për të ardhur përsëri nga korrekte mendje-set. perspektiva e saktë. Të gjitha teknikë në botë është në fund të fundit e padobishme në qoftë se kjo është thjesht një mënyrë dhe nuk rimodeloj Organizata Botërore e Shëndetësisë jeni. nuk po të ha hakun shtetit amerikan – thjesht duke e ditur një numër të brenda informacionit, si ajo që të përmendet dhe kudo që të udhëtimit, etj ... shteti ndihmoi American jetë shumë më Palmy se unë ndonjëherë ishte më parë.

Por unë ende mund të mendojnë se një gjë ishte zhdukur. Ose unë përfundimisht do të jetë “Zbuluar” që të mos Organizata Botërore e Shëndetësisë djalë realizohet marr- up sapo kam filluar analiza cilësore këto vajza të reja. Unë nuk mund thjesht të kthehet off në fillim si një natyrore – pastaj kthehet përsëri në modelet e mia të fundit për të qenë një superbaba me një vajzë. Kjo ishte vështirësia me teknikat dhe konturet – Vajzat përjetësisht ju kontrolloni për të shqyrtuar nëse ju jeni për të vërtetë. Urrejtja dobësi në një njeri jashtëzakonisht i, dhe mund të përpiqet të vë në dukje atë sa herë që ata do të kërkojnë të $64000 ju. Por për sa kohë, sepse vërtetë ju është se guximshëm, tërheqës, MAN siguroi që mori vëmendjen e saj në vendin e parë – ajo do të jetë aty deri sa të zgjidhni të pres e saj të lirshme. Bank në atë. njësi vajzat zonë gjithmonë në kërkim për një arsye të “eliminoj” ju nga mendimi i tyre, prandaj “testet”. Por këtu është faktori masiv I zbuluar – ata janë gjithashtu në kërkim për një arsye që të bjerë për ju.

cilat arsye – çfarë prova – ka një dëshirë për të dhënë atë? Unë ndihem ne priren për të gjitha acumen {për të ndërtuar|për të formuar|te krijosh} një vajzë drejtuar ulëritës nga hapësira – however not each man is aware of the way to make her attracted quickly. the simplest factor you’ll do is build a call. Tani. that you simply wish to urge this space of your life handled, and kill your inner-wimp. Then, get ahold of some techniqueand begin active. Tani. realize guys World Health Organization area unit smart with girls and watch them in action. bond them. raise them queries. Do no matter you wish to try and do get some recommendation and find moving forward.

LANI NJ RE PPLRGJIGJE

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu