Најдобар водич за излегување со жени

0
24623

Во мојот последен напис во врска со квалитативната анализа, ти го кажав начинот на кој најдобро треба да и пристапиш на најпопуларната жена во вселената. штом знаете да го пробате ова со успех, тогаш е време да ја повикате да се прилагоди на квалитативната анализа на вас. не е толку напорно како што би претпоставиле. првично мора да побарате изговор за соработник во медицинска сестра за да започнете јазик. Запомни, во мојот последен напис во врска со квалитативната анализа, ти реков дека не може да изгледаш премногу заинтересиран? затоа треба да бидеме умни. откако ќе погледна на тебе (ох да, оди до кога значи дека не сте ја посветиле внимание), можеш на добро воспитан начин да дојдеш до планирањето и да ја подигнеш со низок, но убава, глас “Може ли да ти олеснам?” таа веројатно ќе биде засрамена што едноставно ја фативте да те гледа, и освен ако не е крајно смел, ќе каже не. затоа што обучениот гуру за квалитативна анализа во моментов сте, се насмевнуваш и изјавуваш; “Можеби сум се заколнал дека изгледаш неиграно.” ова е честопати одлична благодарност за започнување јазик.

Зборувате и единствениот фактор во кој ќе имате верба е во кој дел сакате да започнете квалитативна анализа на оваа жена. без оглед на тоа што правите, не дозволуваме да сфати дека она за што всушност размислуваш е дека таа ќе изгледа гола. Не gушкајте на нејзините усни или гради. мора да ја погледнете во очите, сепак не зјапај. ќе го разгледате вработениот или ќе нарачате друг пијалок ако контактот со вниманието стане премногу интензивен за вас. сепак имајте во предвид, ако нарачате уште еден пијалок, дефинитивно ќе посакате да ја одгледате ако и таа посака. Ако не, таа ќе претпостави дека евтина цена. бесплатно да се спомене, тоа е лошо. Таа тогаш нема да ја земе предвид квалитативната анализа. сепак, да се вратиме на курсот. вие сте испитувачки што мора да направите откако ќе започнете да зборувате. Еве неколку совети:

  1. Бидете таинствен мистериозен
  2. изгради ја да претпоставиме дека си скромен, сепак си сигурен и сигурен во себе
  3. сфатете го наједноставниот начин да ја уверите дека сте дланка, а не привидна градите.
  4. постојано бидете iteубезни и смешни, не суров.
  5. изгради ја, сакаш да ја уживаш со прекор, сепак не сте фасцинирани од многу
  6. бидете сигурни дека таа верува дека сте искрен слушател.
  7. сакате да ја формирате доколку сакате да имате припадност, како што ја перцепираш.
  8. изгради ја да се чувствува разумно, сепак неопределени во врска со каде и да се одвиваат работите.
  9. Добро, планирам да ти кажам како го правиш ова. создавање себе си мистериозно не е макотрпно во најмала мера, сепак, тоа е важна половина од квалитативната анализа. откако таа ќе ти постави прашање, одговори додека не и кажуваш сè што е во врска со тебе. Ако таа те праша во врска со твоето хоби, кажи there има неколку работи што многу сакаш да ги правиш. по едно во секое од нив (… Вметнете една работа на која сакате да се обидете, можеби одете на планинарење). Ако таа сака да разбере што многу, се насмевнуваш и се спротивставуваш со “Ајде да те именуваме, што си хоби?” бидете сигурни дека таа е таа што го води вашиот јазик, избегнувајте некои прашања со тоа што ќе и ’ги вратите. тоа ќе го изгради нејзиното изненадување што сте за прикривање и ќе предизвика да изгледате како да привлекувате внимание. Ова {датирање|геолошка квалитативна анализа|хемиска анализа|квалитативна анализа} препораката може да биде неопходност за која било или сите агенции на ООН сакаат да бидат разумни во врска.
  10. Следно. сепак, дали некој ја гради да претпостави дека сте скромни, сепак сте сигурни и сигурни во себе? дозволете ни да го направиме првичниот скромен фактор. Тоа е прилично едноставно. Не се фали, не и кажувај приказни за сите свои убави освојувања, не се однесувај како да си повисок од кој било друг, и не кажувај глупави работи во врска со спротивните момци таму. Погледнете, не толку тежок. иако ја создавате, да претпоставиме дека сте сигурни дека се однесувате себеси, некои работи што неизмерливи момци претпоставуваат дека се проблематични. сепак, не грижи се. затоа сум тука, учејќи ве во врска со квалитативната анализа. примарното правило е: не чувај ги очите избегнати или опаднати. изградете контакт со очите и не суспендирајте заедно со главата. Држењето на телото обично е од витално значење, затоа бидете сигурни дека вашето е добро: рамената назад и контролата на главата висока. бидете сигурни дека вашите очи не треперат од еден до друг фактор, предизвикува да изгледате нервозни. И, ве молам, имајте на ум да не бидете немирни. не менувајте ја својата тежина од едната нога на спротивната страна и не движете ги рацете насекаде и грицкајте работи. Ако не можете да ги изградите рацете едноставно суспендирајте таму, тогаш ставете еден во вашиот џеб, а исто така и различните на тезгата. мора да го примените овој прием. привидно уверено дека е исклучително витално значење во квалитативната анализа и ако го правите сето ова, ќе изгледате како личност што агенцијата на ООН е сигурна за себе на одличен начин. Не значи крцкав кретен.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме, внесете го вашиот коментар!
Внесете го вашето име тука